040 682 9488 +358 40 682 9488 asiakaspalvelu@tulvari.fi
Hakatie 22
90440 KEMPELE

Miksi Tulvari?

Jorma Niemonen, LVI-Insinööritoimisto Jorma Niemonen, Kinnula

“Tulvari mukaan jo suunnitteluvaiheessa”

“Teemme vuosittain reilut parisataa LVI-suunnitelmia ympäri Suomea, joista noin sataan tulee lämminvesivaraaja. Suunnittelemme niihin automaattisesti Tulvari-suojakaukalon parantamaan turvallisuutta ja nopeuttamaan asennuksia. Tulvarissa valmiina olevat suojaputkien lävistysholkit tiivisteineen helpottavat vesijohtojen asennusta ja suojaputkien juurien vesitiivistystä. Suojaputkien juuritiivistykset ovat hankalia tehdä ilman Tulvaria. Tulvariin on saatavissa myös vuotovesiä varten hälytysanturi, jonka voi liittää kiinteistön hälytysjärjestelmään.”

 

Janne Jussila, tj, LVI-Japexit Oy, Lumijoki

”Tulvari nopeuttaa ja helpottaa asennusta”

”Itse olen käyttänyt Tulvari-suojakaukaloita jo yli 10 vuoden ajan. Myös asentajamme arvostavat niitä ja vaativat sellaisen jokaiseen kohteeseen. Tulvari minimoi edullisesti vesivahinkojen riskit sekä lisäksi se nopeuttaa ja helpottaa asennusvaihetta huomattavasti. Siistiä jälkeä tulee vielä laatoitusvaiheessakin!”

 

Harry Parhiala, LVI-Hata Oy, Nokia

”Turvallisuutta ja siistiä jälkeä!”

”Olemme käyttäneet Tulvari-suojakaukaloita lähes kaikissa asennuskohteissamme. Jos Tulvaria ei ole merkitty suunnitelmaan, niin ehdotamme sitä asiakkaalle turvallisuuden ja lopputuloksen siisteyden vuoksi. Ilman Tulvaria varaajien ympäristöt putkistoineen jäävät yleensä laatoittamatta ja ovat siksi haavoittuvia kosteusvaurioille. Tulvari-suojakaukalolla saa turvallista ja siistiä jälkeä!”

 

kuvitus01  kuvitus02  kuvitus03

 

 

ENNALTAEHKÄISEE VUOTOJA JA VESIVAHINKOJA

Tulvari Oy valmistaa ja markkinoi tuotteita, joilla ennaltaehkäistään rakennusten vuotovahingot helposti ja edullisesti. Näin estetään myös laajempien ja kalliiden vesi- kosteus- ja homevaurioiden syntyminen. Tulvari-suojakaukalo asennetaan jo rakennusvaiheessa käyttövesivaraajan tai jakotukin alle. Suojakaukalo kerää putkistojen ja lämminvesivaraajan vuoto- ja kondenssivedet ja ohjaa ne viemäriin.

Useat merkittävät talovalmistajat käyttävät asennuksen helpottamiseksi ja siistin lopputuloksen saamiseksi Tulvari-tuotteita. Lattiakaivollisiin Tulvari-suojakaukaloihin on saatavissa vesivuotoanturi, jonka voi yhdistää talon hälytysjärjestelmään. Hälytyksen tapahtuessa magneettiventtiili sulkeutuu, jolloin vesivuodon sattuessa vaurioita ei ehdi syntyä.

HELPOTTAA JA NOPEUTTAA LVI-ASENNUKSIA

Tulvari helpottaa ja nopeuttaa vesiputkistojen ja kalusteiden asennusta. Tulvari-suojakaukalo toimii selkeänä asennusjiginä, johon jakotukki sekä kaikki vesiputket on helppo asentaa siistiin järjestykseen. Ammattimiehen jälkeä helposti ja nopeasti!

Tukijalkojen avulla Tulvari on helppoa asentaa tarkasti tulevan lattialaatan tasoon. Asennusvaiheessa avataan oikea määrä suojaputkien läpivientejä ja putket asennetaan Tulvariin jakotukin edellyttämään järjestykseen. Näin putkien liittäminen on nopeaa ja vaivatonta. Suojaputken läpivientiin asennettava tiiviste varmistaa, että suojaputkesta mahdollisesti tihkuva vesi ohjautuu takuuvarmasti suojakaukalon viemäriin. Uudelle tiivistysrenkaalle on haettu patentti (Hak. nro. 20105283). Lattian vesieristys ja lattiapinnoite on helppo asentaa yhteen Tulvarin kanssa.

SAA AIKAAN SIISTIN JA VIIMEISTELLYN LOPPUTULOKSEN

Tulvarin ansiosta asennuspaikkaan ei tarvita erillistä lattiapinnoitetta. Muovinen suojakaukalo ympäristöineen on siisti ja helppo pitää puhtaana. Lattian vesieristys ja lattiapinnoite on helppo asentaa yhteen Tulvarin kanssa. Lopputulos on aina viimeistelty, laadukas ja kestävä.

 

Referenssejä

Useat talovalmistajat ja alan ammattilaiset käyttävät asennuksen helpottamiseksi ja siistin lopputuloksen saamiseksi Tulvari-tuotteita.

japexit_logo
greenpipe_logo
muurametalot_logo
lapti_logo
nuotek_logo
designtalo_logo